Новини

  • Всі рубрики
  • Анонси
  • Новини
Анонси
JTA.com.ua
Студентів-журналістів запрошують на тренінгову програму з медіаграмотності

Студентів факультетів журналістики запрошують взяти участь у курсі з підвищення навичок медіаграмотності, який триватиме з 2-го до 30 квітня.

Новини
JTA.com.ua
ECREA пропонує українським медіадослідникам гранти на відвідання European Communication Conference

В українських медіадослідників, чиї заявки пройшли відбір на цьогорічну ECREA European Communication Conference (24-27 вересня, Любляна), є змога отримати грант на захід.

Новини
JTA.com.ua
Стартує новий семестр Академії викладачів журналістики за участі Сумського державного університету

ГО «Український інститут медіа та комунікації» у співпраці з DW Akademie розпочинають новий семестр «Академії викладачів журналістики» (Journalism Teachers’ Academy) на базі кафедри журналістики та філології Сумського державного університету.

Новини
JTA.com.ua
Оголошено конкурс стипендій для журналістів на створення матеріалів про МСЕК

«Ліга Сильних» оголошує конкурс стипендій на створення матеріалів про труднощі, з якими стикаються люди з інвалідністю під час проходження МСЕК.

Анонси
JTA.com.ua
3 квітня — онлайн-семінар про документування воєнних злочинів у форматі аудіофільму

JTA запрошує на онлайн-семінар Юлії Соганчі та Вікторії Єрмолаєвої. На прикладі своєї радіострічки «Зустрінемось на Драмі» вони розкажуть про аудіофільм як жанр та спосіб документування воєнних злочинів.

Новини
JTA.com.ua
Кафедра журналістики та соціальних комунікацій ДонНУ ім. В. Стуса спільно з Лондонським міським університетом проводить English speaking club

Розмовний клуб — це одна з активностей, яка передбачена Меморандумом про взаєморозуміння між Донецьким національним університетом ім. В. Стуса та Лондонським міським університетом.

Новини
JTA.com.ua
Популяризація читання: Університет Грінченка запрошує українських студентів долучитися до конкурсу «LIME. Go to read!»

Конкурс «LIME. Go to read!» Університет Грінченка проводить щорічно з 2019-го, аби сприяти популяризації читання серед молоді.

Новини
JTA.com.ua
Юрій Бондар став директором Навчально-наукового інституту журналістики

Новим директором Навчально-наукового інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка обрали Юрія Бондаря. Раніше цю посаду обіймав Володимир Різун.

Новини
JTA.com.ua
Експерти УІМК долучилися до створення освітнього серіалу про дезінформацію для «Дія. Освіта»

На порталі «Дія. Освіта» вийшов серіал «Як захиститися від фейків і дезінформації», у розробці якого взяла участь медіаекспертка та виконавча директорка ГО «Український інститут медіа та комунікації» Діана Дуцик.

Анонси
JTA.com.ua
27 лютого — онлайн-семінар про маркетинг медіа в сучасному ландшафті

Journalism Teachers’ Academy запрошує викладачів журналістики на онлайн-семінар Андрія Таранова — члена правління Суспільного Мовлення, відповідального за маркетинг, дослідження та міжнародні відносини.

Новини
JTA.com.ua
Можливість для студентів: триває відбір на стажування «Воєнний Хаб медіа мобільності»

Студентів, які завершують навчання на бакалавраті або на магістратурі з журналістики, запрошують взяти участь у відборі на стажування «Воєнний Хаб медіа мобільності».

Новини
JTA.com.ua
УІМК долучився до проєктів у межах «Всеохопної інформаційно-просвітницької кампанії з протидії дезінформації»

УІМК у 2023-му долучився до «Всеохопної інформаційно-просвітницької кампанії з протидії дезінформації», що впроваджується Smart Angel за фінансової підтримки ЄС.